У вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівки

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб18 січня 2016 о 13:15995 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівки
Одне авто з кювету допомагали витягти рятувальники.

У вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівкиУ вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівки, фото з сайту 032.ua

16 січня ДТП сталася в Миргородському районі. Об 11.00 на 60-му кілометрі шляху Лубни – Миргород – Опішня в напрямку Миргорода Renault Trafik під керуванням мешканця Київської області 1971 року народження поблизу села Великі Сорочинці, з’їхав у правий за напрямком руху кювет та перекинувся, йдеться на сайті полтавської ДАІ. Унаслідок ДТП водій отримав політравму, перелом лівої ключиці, лівої лопатки та перелом правого стегна і доставлений у Миргородську центральну районну лікарню. Триває перевірка.

У вихідні на Полтавщині перекинулися дві автівкиРятувальники за допомогою троса витягували автомобіль із кювету, фото з сайту poltava.mns.gov.ua

У неділю, 17 січня, перекинулося авто в Карлівському районі. О 9-й годині на 24-му кілометрі Полтава – Красноград «ФОРД-Транзит» під керуванням мешканця Карлівського району 1949 року народження, який рухався у напрямку Карлівки, з’їхав у кювет і перекинувся. Унаслідок ДТП пасажир 1969 року народження, мешканець Машівського району, отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом лівого плеча і доставлений до Карлівської центральної районної лікарні.

На сайті полтавських рятувальників повідомляють, що бійці ДСНС, які прибули на допомогу, за допомогою троса витягнули автомобіль із кювету. Щоб відбуксирувати машину, залучили 1 одиницю техніки та 6 працівників особового складу.

Триває перевірка.

Нагадаємо, на Полтавщині під колеса позашляховика потрапив пенсіонер.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter