Власник зруйнованого негодою спорткомплексу не має претензій до будівельників

Надзвичайні події
Андрій Іванов11 січня 2016 о 17:151255 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Власник зруйнованого негодою спорткомплексу не має претензій до будівельників
Спортивний комплекс Полтавського заводу медичного скла простояв більше десяти років.

Власник зруйнованого негодою спорткомплексу немає претензій до будівельниківОлександр Кудацький. Фото Андрія Іванова

Нагадаємо, що в ніч з четверга на пятницю у Полтаві завалився спортивний комплекс заводу медичного скла. Там грали у футзал (зокрема колишня «Ніка» – десятиразові чемпіонки країни), також проводили міські змагання, у різний час тут виступали волейбольний клуб «Фаворит», гандбольне «Динамо» та баскетбольна «Полтава».

Олександр Кудацький, голова правління ПАТ «Полтавський завод медичного скла», говорить, що руйнація просто збіг обставин. Для нього головне, що обійшлося без постраждалих та жертв.

– Судіть самі, цей спортивний комплекс простояв 10 зим, – розповідає Олександр Миколайович. – Сталося так, що був сильний снігопад, потім вітер. Коли ви купуєте «Мерседес», чи «БМВ» у вас же не може бути претензій, якщо машина потрапила в аварію. Стався просто нещасний випадок, як з «Титаніком», там також були гарантії, що усе буде нормально.

Як повідомив Олександр Кудацький, жіноча футзальна команда «ПЗМС» переїде у спортивний комплекс «Динамо», який відповідає усім необхідним стандартам для чемпіонату України, де виступають дівчата.

Проте, поки що невідомо куди переїдуть міська та обласна федерації футболу, офіс яких знаходився в приміщенні спортивного комплексу. Як повідомив Олександр Діхтяр, голова Федерації футболу Полтави, це питання зараз вирішують.

Читайте також: У Полтаві завалився спортивний комплекс

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter