Загиблого мотоцикліста на Полтавщині знайшли лише через кілька днів після смерті

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко14 вересня 2016 о 09:202651 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загиблого мотоцикліста на Полтавщині знайшли лише через кілька днів після смерті
Чоловік пролежав край дороги три дні.

Загиблого мотоцикліста на Полтавщині знайшли лише через кілька днів після смертіНа Полтавщині загинув мотоцикліст. Фото – promin.cv.ua

До чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення від 28-річного мешканця району про те, що він виявив тіло. Про це йдеться на сайті ГУНП у Полтавській області.

Чоловік розповів, що збирав дрова між селами Оболонь та Степанівка Семенівського району. Поблизу кар’єру виявив тіло невідомого чоловіка, а поруч – мотоцикл.

На місці події поліцейські встановили, що у кюветі дороги знаходиться мотоцикл марки МТ із механічними пошкодженнями. Біля транспортного засобу – тіло 35-річного мешканця району. З’ясувалося, що 10 вересня чоловік на мотоциклі виїхав із села Оболонь в напрямку села Степанівка, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався у дерево. Унаслідок ДТП водій загинув.

Читайте також: У Великих Сорочинцях мотоцикліст загинув, в’їхавши в огорожу на кладовищі

Транспортний засіб поліцейські вилучили. Тіло загиблого направили на експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом проводять перевірку та вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter