Зниклу полтавську дівчину знайшли майже через місяць

Надзвичайні події
Андрій Іванов1 серпня 2015 о 10:541915 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зниклу полтавську дівчину знайшли майже через місяць
16-річна Богдана Білянська з Полтавщини, яку шукали з 11 липня, вже вдома

Знайшли дівчинкуФото: Магнолія ТБ

11 липня дівчинка виїхала рейсовим автобусом Суми-Київ з Лохвиці в столицю до свого дядька. Після прибуття на автовокзал, дівчинка зателефонувала мамі, сказала, що все гаразд, вона вже в Києві. Після цього дзвінка зв'язок з Даною припинився, до родичів вона так і не приїхала.

Зараз мама Богдани повідомила, що її дочка вже вдома. Виявилося, що дівчинка подорожувала декількома областями України. Встигла побувати на Черкащині та Кіровоградщині, там вона шукала еко-поселення та людей зі схожим ставленням до життя.

В одному з таких поселень на Черкащині дівчинка прожила близко 2 тижнів. Їй надали теплий одяг, їжу. Потім вирушила далі та попросила посленців, які її прихистили, наступного дня зателефонувати мамі та передали їй, що у неї все гаразд. Була інформація, що далі Дана планувала їхати в Одесу та Львів, але, за випадковим збігом обставин, Дану затримали в Кіровограді.

Знати напевно, куди саме може поїхати юна мандрівниця, ніхто не міг. Тому батьки, за допомогою знайомих, намагалися розширити географію розповсюження інформації про розшук доньки та охопити якомога більше міст у різних куточках України. І це спрацювало: у Кіровограді знайомі родини за своєю ініціативою, розклеїли оголошення про зникнення Дани. Коли дівчинка приїхала до Кіровограду, щоб з кимось зустрітися, на вокзалі до неї підійшли два охоронця і сказали, що вона дуже схожа "на ту дівчинку з плакату". Богдана спочатку не зізналася, що вона і є та сама дівчинка, яку шукають. Але хлопці відвели її до найближчого відділення міліції, а там вже з'ясували, що це та сама Богдана з плакату.

Зараз мама шукає психолога, який зможе попрацювати з дівчинкою, передає Магнолія ТБ

Проте не всі історії зі зниклими дітьми закінчуються так добре, от, наприклад, восени зниклий 15-річний полтавець помер ненасильницькою смертю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter