Народні новини. ДТП, в якій постраждала вагітна полтавка, оформив друг водія

Народні новини
15 вересня 2014 о 13:171901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Народні новини. ДТП, в якій постраждала вагітна полтавка, оформив друг водія
ДТП, в якій постраждала вагітна, оформив друг водія.

Народні новини. ДТП, в якому постраждала вагітна полтавка, оформив друг водіяФото з місця ДТП, де в Полтаві постраждала вагітна жінка

Нагадаємо, днями на перехресті вулиць Фрунзе та Леніна сталося ДТП, в якій постраждала вагітна Тетяна Бесєдіна.

Постраждала Тетяна Бесєдіна розповіла, що водій, який спричинив аварію, зник з місця ДТП. Замість нього прийшов інший чоловік. Зі слів жінки, він представився Кульбашовим Сергієм Дмитровичем і стверджував, що водій авто – саме він.

Пізніше виявилося, що тим водієм, який спричинив аварію, і був Кульбашев Сергій. Тож, можливо, побоюючись покарання за водіння у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викликав телефоном свого друга, який виступав від його імені. На цього ж друга і було оформлене ДТП як на Кульбашова.

Виникає питання до ДАІ: чому вони не звірили фотографію у правах Кульбашова? Звідки така недбалість у працівників цієї структури?

Надалі ми повідомлятимемо вам про деталі розслідування цієї справи і покажемо чи понесе горе-водій відповідальність за вчинене ДТП.

Андрій Макаренко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter