У Полтаві шукають волонтерів, щоб розвивати зелений туризм

Народні новини
5 березня 2015 о 16:251531 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві шукають волонтерів, щоб розвивати зелений туризм
Днями у Полтаві презентували соціальний проект «Ідея від волонтера».

Активісти збираються розвивати сільську місцевість. Для цього шукають однодумців.

У Полтаві шукають волонтерів, щоб розвивати зелений туризму Полтаві презентували соціальний проект «Ідея від волонтера»

Як працюватиме проект:

Волонтер пропонує власну ідею на вибір: народна кулінарія, економічне й соціальне покращення сільських територій, вело- і екотуризм як запорука здорового села, боротьба з корупцією в сільській місцевості, розвиток здорового органічного харчування, зелений туризм, природоохоронні заходи на сільських територіях, охорона культурної та історичної спадщини села.

Бути волонтером може будь-хто, незалежно від віку.

– За два роки плануємо впроваджувати ці проекти в Зіньківському та Диканському районах, але розміщення волонтерських таборів розпочнемо з Опішні, де сформована база зеленого туризму. Але якщо ці проекти будуть успішні, то впроваджувати плануємо в інших районах і навіть областях, – зазначає Олександр Куденець, голова ГО "Туристичне село Полтавщини".

Підтримати полтавських активістів приїхали з Києва – Генеральний Директор Центру Української Культури та Мистецтв Світлана Долеско, завідувач кафедри фольклористики Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Івановська, координатор міжнародних волонтерських таборів «СВІТ-Україна» Яніна Волкова.

До теми: полтавці можуть взяти участь у туристичному ярмарку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter