У військкоматі написали листа голові Полтавської облради з проханням захистити Павлова

Новини
Надія Труш17 липня 2014 о 15:101538 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У військкоматі написали листа голові Полтавської облради з проханням захистити Павлова
Борис Павлов, якого звинуватили у проявах українофобства у соціальній мережі, запевняє: його підставили. Колектив військкомату написав заяву головам облради та обладміністрації, з проханням захистити Павлова.

апБорис Павлов. Фото np.pl.uaВідбулася прес-конференція полтавського воєнкому, на якій він відкинув звинувачення, які висунули в його бік активісти. Нагадаємо, Павлова звинуватили в українофобстві.

Історія з записами на сторінці Бориса Павлова в соціальній мережі набирає обертів. Проте військовий комісар на прес-конференції сьогодні, 17 липня. заявив, що не робив записів і дій, в яких його звинувачує громадськість міста. Про це з місця події передає наш журналіст Ольга Правденко.

– Я більше 22 років служу в Україні, я патріот України, – передає слова Павлова Ольга Правденко.

Як повідомляє наш журналіст, прес-конференція, на яку зібралися громадські активісти і військослужбовці, проходила на підвищених тонах.

Колектив військомату написав звернення до голови Полтавської облради Петра Ворони, щоб він розібрався у ситуації і захистив Павлова.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter