У Полтаві Чабановський взяв участь у "Ice Bucket Challenge" – вилив на себе відро води

Новини
Надія Труш2 вересня 2014 о 11:292408 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Чабановський взяв участь у "Ice Bucket Challenge" – вилив на себе відро води
Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Роман Чабановський взяв участь у популярній акції "Ice Bucket Challenge".

ЧабановськийРоман Чабановський. фото з соціальної мережі

Роман вилив на себе відро крижаної води. Про це написав на своїй сторінці у соціальній мережі.

– Прийняв виклик від Романа Повзика. У свою чергу передаю благодійну естафету свободівцям Миколі Біляєву, Олегові Супруненкові та полтавському ультрас Вадиму Тройному. Кошти перерахую на "Січ". У дуелянтів є 24 години, щоб відповісти на виклик і допомогти українській армії, – так написав Чабановський.

Довідково: "Ice Bucket Challenge" (також використовується ALS Ice Bucket Challenge) – кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Мета – отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу, за даними Вікіпедії. Флешмоб набрав популярністы в соціальних мережах у серпні.За правилами, учасник, що облив себе відром крижаної води, має право кинути виклик ще трьом учасникам. Протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме. У разі відмови від участі в акції людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі $100, в разі прийняття сума складає всього $10. В Україні ця акція набула дещо іншого характеру - це збір коштів, які будуть направлені у зону АТО. Правила залишаються ті ж самі, але пожертвування відбувається не у долларах, а у гривнях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter