ДАІ заспокоює: поки нові бланки друкують, водіям видаватимуть тимчасові талони на реєстрацію та водійські права

Новини
Ольга Матвієнко17 квітня 2014 о 16:013657 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДАІ заспокоює: поки нові бланки друкують, водіям видаватимуть тимчасові талони на реєстрацію та водійські права
Державтоінспекція роз’яснила, як вирішуватимуть проблему з дефіцитом нових бланків на реєстрацію транспортних засобів та право керування.

ДАІ заспокоює: поки нові бланки друкують, водіям видаватимуть тимчасові талони на реєстрацію та водійські праваНезабаром водії почнуть отримувати посвідчення нового зразка (autosvit.com.ua)

Як повідомили у прес-службі Державтоінспекції, зараз триває перехід до друку бланкової продукції ДАІ на новому обладнанні. Через це виник дефіцит.

Багато водії звернулися до служби з проханням роз’яснити ситуацію.

– Громадянам турбуватися не варто. Керівництвом Департаменту ДАІ прийнято рішення на час перехідного періоду забезпечити видачу тимчасових реєстраційних талонів та талонів на право керування транспортними засобами. – йдеться у повідомленні. – Тож всі, хто звернеться у цей період до центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, отримають документи, що дозволять використовувати та керувати транспортними засобами.

У Державтоінспекції наголошують, що введення нової бланкової продукції забезпечить більш якісний захист документів, практично унеможливить їх підробку й у рази збільшить термін їх використання.

ДАІ заспокоює: поки нові бланки друкують, водіям видаватимуть тимчасові талони на реєстрацію та водійські праваПосвідчення водія нового зразка (ipress.ua)

ДАІ заспокоює: поки нові бланки друкують, водіям видаватимуть тимчасові талони на реєстрацію та водійські праваПосвідчення водія нового зразка (ipress.ua)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter