У Полтаві з бруківки виклали мапу України

Новини
Надія Труш27 квітня 2014 о 12:282710 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з бруківки виклали мапу України
Площу перед Полтавською ОДА прикрашає мапа України.

У Полтаві з’явилася ще одна, можна сказати, визначна пам’ятка, присвячена Майдану. На місті палатки, в якій під час ревалюції протестувальники грілися чаєм, біля облдержадміністрації облаштували карту держави. Вона розміщена неподалік пам’ятної дошки на честь Небесної сотні. Місцева молодь виклала з бруківки карту учора, 26 квітня.

І буквально наступного дня це місце стало місцем відпочинку полтавців. Батьки приходять сфотографувати на фоні мапи своїх чад, а то й просто подивитися на красу, що символізує ревалюцію та єдність України.

Карта має вигляд національного прапора. Також мапу прикрашає прапор України.

Мапа у вигляді національної симоволіки та доріжка біля неї, на жаль, мають певні недоліки. бруківка не прикріплена, лише викладена. І якщо на карту дітлахи, фотографуючись на фоні, ступають обережно, то про доріжку цього сказати не можна.

На доріжці можна з необережності посковзнутися. Ще один нюанс: зроблене руками ентузіастів хтось недобросовісний легко зможе розібрати. Залишається сподіватися на повагу до роботи небайдужих до краси міста полтавців.

Площу перед ОДА прикрашає також заклик до єдності:

До речі, незвичні мапи України доволі не рідкість. На Закарпатті школяр виготовив пшенично­-кукурудзяну карту. У Миколаєві вишили двометрову карту з ниток, а у Києві – з бісеру.

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter