Депутат новообраної Верховної Ради помер у Полтаві

Новини
Ольга Матвієнко4 листопада 2014 о 12:203145 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутат новообраної Верховної Ради помер у Полтаві
Андрій Прокоф’єв пройшов до Верховної Ради на позачергових виборах від «Народного фронту».

Депутат новообраної Верховної Ради помер у ПолтавіПомер народний депутат із Полтави від "Народного фронту". Фото – news.uklon.com.ua

Андрій Прокоф’єв пішов із життя 31 жовтня. Йому було 42 роки. Він був депутатом Полтавської обласної ради, а на позачергових виборах пройшов до Парламенту під 62 номером у списку партії «Народний фронт».

Про смерть Андрія Олександровича повідомили на офіційному сайті Полтавської облради.

Політичну кар’єру він розпочав у 2006 року, працюючи на посаді керуючого справами Ліберальної Партії України, заступником голови партії «Батьківщина» в Полтавській області.

У 2012 року Андрій Олександрович перейшов на роботу в апарат Верховної Ради України помічником-консультантом народного депутата України.

Депутат новообраної Верховної Ради помер у ПолтавіАндрій Прокоф’єв. Фото – www.oblrada.pl.ua

До Полтавської обласної ради шостого скликання Андрія Прокоф’єва обрали за списком ВО «Батьківщина», входив до складу міжфракційної депутатської групи «Народна Рада», працював у постійній комісії з питань екології та раціонального природокористування.

За час роботи у депутатському корпусі Прокоф’єв Андрій Олександрович зарекомендував себе активним, принциповим депутатом, за безпосередньої участі якого обласна рада прийняла важливі питання соціально-економічного та культурного розвитку області, розбудови соціальної інфраструктури населених пунктів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter