Директор ПП «ЛЮГ» подав у міліцію заяву на Сергія Марчишинця

Новини
1 липня 2015 о 15:001430 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Директор ПП «ЛЮГ» подав у міліцію заяву на Сергія Марчишинця
Корупціонери мають бути покарані не лише втратою робочого місця, вважає Дмитро Гончаров

Директор ПП «ЛЮГ» подав у міліцію заяву на Сергія МарчишинцяДиректор ПП «ЛЮГ» подав у міліцію заяву на Сергія Марчишинця

Директор найбільшого в Полтаві підприємства з пасажироперевезень Дмитро Гончаров підозрює колишнього директора Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Сергія Марчишинця у підробці документів і використанні свого службового становища задля корупційних оборудок.

Нагадаємо, що на початку червня Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення з посади після того, як прокуратура Полтавщини зацікавилась зловживаннями обласних чиновників у сфері пасажирських регулярних перевезень.

У своїй заяві, поданій до УВС у Полтавській області, директор ПП «ЛЮГ» просить правоохоронців перевірити діяльність цього чиновника на високій посаді до його звільнення.

– Я подав заяву щодо зловживань службовим становищем та перевищення повноважень колишнім очільником Департаменту інфраструктури та туризму ОДА, – говорить Дмитро Гончаров. – А також прошу правоохоронців перевірити Сергія Марчишинця на предмет підробки документів – протоколів конкурсу на робочий орган конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування. Сподіваюся, що правоохоронні органи обласного УВС не «забудуть» про нашу заяву. Бо корупціонери мають бути покарані не лише втратою робочого місця.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®