Навесні Україна отримає оновлене Міноборони

Новини
Надія Труш20 січня 2015 о 18:201090 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Навесні Україна отримає оновлене Міноборони
Кадрові та структурні зміни Міністерства оборони України завершаться до 30 квітня 2015 року.

До травня Україна отримає оновлене Міноборони

Чисельність апарату відомства буде скорочено на 199 посад, цитують на Українській правді в.о. спікера Генерального штабу ЗСУ Владислава Селезньова.

– Будуть скорочені 6 і реформовано 11 структурних підрозділів. На базі департаменту економічної діяльності Міноборони буде створена холдингова компанія, яка буде керувати всіма державними підприємствами Міноборони. Термін завершення структурних змін - 30 квітня 2015, - цитують слова Селезньова.

Всі кандидати на керівні посади Міноборони проходять перевірку на поліграфі і у відповідних атестаційних комісіях.

– У відомстві триває робота з просування на керівні посади учасників АТО. З цією метою в Міноборони створено кадровий резерв осіб з числа офіцерів - учасників АТО для призначення на вищі керівні посади. До резерву увійшли 1432 військовослужбовців, які виконували завдання в зоні АТО, були поранені , достроково отримали військові звання, нагороджені відзнаками. Списки резерву регулярно оновлюються, - сказав Селезньов.

До теми

Затвердили Стратегію розвитку України до 2020 року – проведуть 62 реформи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter