Як на Полтавщині допоможуть бійцям АТО і їх родинам

Новини
Надія Труш12 вересня 2014 о 09:011525 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як на Полтавщині допоможуть бійцям АТО і їх родинам
На Полтавщині 46 поранених в зоні АТО військослужбовців отримають з обласного бюджету компенсації.

Допомогафото з сайту vinnitsaok.com.ua

Розмір компенсації буде різним, залежно від від тяжкості поранення і коливатиметься від 2 до 15 тисяч гривень, повідомили в Полтавській облдержадміністрації.

Матеріально допоможуть і родинам загиблих у зоні АТО,

– У Полтавській області діє спеціальна програма підтримки родин земляків, загиблих у східних регіонах країни, – повідомив Віктор Бугайчук. – Облдержадміністрація виділяє одноразову допомогу в розмірі 25 тисяч гривень. Кошти 15 сім’ям загиблих військовослужбовців уже виплатили, іншим готують документи для виплат.

Також ці родини в майбутньому матимуть пільги, зокрема, в оплаті житлово-комунальних послуг, при придбанні скрапленого газу для побутових потреб, у користуванні транспортом тощо.

В ході АТО загинули вже 27 осіб з Полтавської області, за інформацією облдержадміністрації.

– Заради Батьківщини наші герої віддали найцінніше, що мали, – своє життя. Ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати цих людей. Ми в неоплатному боргу перед загиблими, і маємо зробити так, щоб їхні родини були забезпечені всім необхідним, – зазначив Віктор Бугайчук.

Також читайте

Полтавські бійці АТО потребують допомоги: список

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter