Екс-мер Комсомольська і КМДА Попов перекваліфікувався у бізнесмена

Новини
Надія Труш30 грудня 2014 о 06:176015 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Екс-мер Комсомольська і КМДА Попов перекваліфікувався у бізнесмена
Колишній голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов зайнявся приватним бізнесом і не планує повертатися в політику.

Екс-мер Комсомольська і КМДА перекваліфікувався у бізнесменаОлександр Попов. фото з сайту profspilka.kiev.ua

– Я зайнявся приватним бізнесом. Відкрив дві компанії. Одна з них займається енергозбереженням. Другий напрямок - це компанія, яка працює у зовнішньо-економічних зв'язках. Її головне завдання - просувати українські товари на європейський ринок – цитують колишнього мера міста Комсомольськ Полтавської області Попова на Українській правді.

Про політику, схоже, наш земляк збирається забути. Бо балотуватися на пост мера Комсомольська або Кременчука не збирається.

Нагадаємо, Попова обвинувачували у причетності до розгону мітингувальників Майдані Незалежності 30 листопада 2013 року. Через це його відсторонили від посади. 7 лютого 2014 року Печерський райсуд закрив кримінальне провадження й виправдав Олександра Попова. Однак 29 липня суд повернув на дорозслідування в Генеральну прокуратуру кримінальне провадження відносно колишнього голови КМДА.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter