Велопробіг єдності проїхав через Полтаву (відео та фото)

Новини
Валентина Зайченко28 березня 2014 о 07:402058 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Велопробіг єдності проїхав через Полтаву (відео та фото)
23 березня у Києві на Майдані стартував всеукраїнський велопробіг на підтримку єдності України.

23-25 березня учасники акції рухались за маршрутом Київ – Полтава.26-27 березня – Полтава-Харків, і 28-30 березня – Харків-Донецьк.

Очолює пробіг відомий мандрівник Руслан Майборода з дружньою командою в складі Андрія Стрільця та Віталія Мороза.

Декілька груп велосипедистів виїхали на зустріч в Решетилівку, потім спільно проїхали по місту до Полтавської обласної адміністрації на Віче Майдану.

«Велопробіг Єдності виник на емоціях пов’язаних з останніми подіями в Україні. Не тільки політики та військові можуть уберегти цілісність Країни. За єдність боротись повинен кожен з нас: словом, акціями, солідарними діями. Ідея вело-марафону народилась три дні тому. Немає часу на належну організацію, нажаль. Але є прагнення зберегти країну. Є настрій. Є ентузіасти. Приєднуйся де можеш та як можеш!», – розповідає Руслан.

Потім відбулась двогодинна зустріч з велосипедистами Полтави, представниками ГО «Велополтава», на якій Руслан поділився враженнями від своїх поїздок по Африці, Китаю. Лубенський бандурист Віталій Мороз приєднався в Лубнах до велопробігу, жартував, що збирався везти свій інструмент на собі, але Руслан його відмовив. З доставкою бандури допомогли друзі і він виконав декілька пісень для присутніх.

Відео та фото Андрія Баришнікова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter