Гратися, розвиватися, одягатися – весело і якісно разом із «Умкою»

Новини
13 жовтня 2014 о 16:252662 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гратися, розвиватися, одягатися – весело і якісно разом із «Умкою»
Усі ми родом з дитинства – ця легендарна фраза матиме особливе значення, якщо подаруєте своєму чаду незабутні враження справжнього щасливого дитинства від магазину іграшок «Умка» що у Полтаві.

Саме в мережі цього магазину батьки мають змогу придбати якісні різнопланові іграшки за доступними цінами.

Гратися, розвиватися, одягатися весело і якісно разом із Умкою

Забавки для немовлят, які лише вчаться пізнавати світ, елегантні барвисті ляльки для маленьких принцес, хоробрі воїни і міцні автомобілі та літачки для сміливих хлопчиків, розвиваючі ігри для дошкільнят та маленьких школяриків – асортимент «Умки» дуже широкий. Ціни – на будь-який смак та гаманець. Тож знайдете, чим здивувати найвибагливішого чада. М’які і розвиваючі іграшки, товари для дитячої творчості та спорту, іграшки для розвитку розумових здібностей – це далеко не повний перелік веселих та корисних забавок, які запропонують в «Умці». Також є широкий асортимент іграшок, які допоможуть вашому малюку розвинути логіку, інтелект, творчі можливості, фантазію, навчитися гратися самому та у колективі. Одним словом, переступивши поріг «Умки», потрапляєте у чарівний світ із казковою назвою «Радісне дитинство». Звичайно, також є у наявності усі необхідні матеріали для підготовки дітлахів до навчання у школі. До слова, в «Умці» можна придбати яскраві шкільні парти. За такими партами чадо весело та вправно виводитиме перші у своєму житті літери та цифри.

Щоб гратися весело якісними іграшками, завітайте в «Умку»

Усі іграшки виготовлені із якісних матеріалів. Тому батьки можуть купувати без остраху за здоров’я чада, адже в магазині слідкують за тим, аби товари були якісні, без дефектів, мали усі відповідні сертифікати. «Умка» – ідеальний варіант для свідомих думаючих батьків, яким не байдуже майбутнє своїх дітей, і розуміють, як це важливо: граючись – вчитися. Асортимент магазину постійно оновлюється, якість продукції гарантована. Іграшки можна підібрати для будь-якого віку – від народження і більше. Завітайте до магазину «Умка», переконайтеся, що купувати у магазині легко і приємно. Кваліфіковані продавці-консультанти допоможуть обрати іграшку з нагоди будь-якого свята. Навіть якщо купуєте презент для малюка родичів, яких не бачили багато років – тут неодмінно допоможуть у виборі.

Магазин «Умка» – не іграшками єдиними…

Магазин іграшок «Умка» – це не лише різноманітні іграшки для немовлят та старших діток. У цьому магазині без проблем зможете повністю зодягти свою дитину. Теплі і святкові шкарпетки, рукавички і шапки, теплі куртки і комбінезони для дівчаток і хлопчиків – вибір на найвибагливіший смак і економний гаманець. У асортименті також майки, футболки, шкільні блузки і костюми, спортивна форма, взуття.

Завітайте до магазину «Умка» та подаруйте дитині приємні щасливі миті!

Корисні контакти:

вул.Калініна, 16, телефон 63-21-95

вул. Леніна, 81, телефон 689-688, 52-00-53

Ірина Ольха

Фото – Олег Журавльов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®