Журналісти "Кола" передали дітям з полтавського інтернату велосипеди

Новини
Олег Журавльов9 червня 2014 о 16:062531 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Журналісти "Кола" передали  дітям з полтавського інтернату велосипеди
Три дитячих велосипеди та коробку плетених шкарпеток і пінеток отримали вихованці Полтавської школи-інтернату № 2.

Подарунок від благодійника з Великї Багачки дуже сподобався малечі. Малюки віком від 3 до 7 років – у захваті, побачивши велосипеди одразу попросилися у вихователів сісти на них. Хтось спробував їхати, інші невпенено сиділи.

– Я не вмію їздити на велосипеді, треба вчитися, – каже 3-річний хлопчина.

– А я вмію, сам навчився, і буду кататися на ньому досхочу! Тут такі дзвінки класні, – упевнено відповідає старший на кілька років товариш.

– Ну і що, що цей велосипед рожевий, на ньому можна кататися і хлопцям, – переконує свого друга Нікіта. – Я на цьому буду кататися і на тому синьому теж

– Зараз в інтернаті залишилася група дошкільнят, тож велосипеди дуже в нагоді. Тим більше, що для дітей такого віку, великів в нас немає. Є лише для підлітків. Вони уже в захваті від подарунку, а як навчаться їздити зрадіють ще дужче, – каже Олена Мацицька, заступник директора з виховної роботи. – А ще їм дуже подобаються в’язані шкарпетки, мабуть, тому що вони яскраві. Минулого року, ви теж їх нам привозили, саме 1 червня. Була така ж сама спека, але вони їх одягли і ходили в них увесь день по кімнатах, а на ніч клали їх під подушку. Ми ледь вмовили дітей відкласти шкарпетки до зими.

ДОВІДКОВО У Полтавській школі-інтернаті № 2 навчається 178 дітей. З них 50 – це круглі сироти.

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter