Культовий український письменник Василь Шкляр презентував у Полтаві «Марусю»

Новини
Олег Апостолов17 лютого 2015 о 13:421298 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Культовий український письменник Василь Шкляр презентував у Полтаві «Марусю»
Митець працював над романом понад п'ять років.

Культовий український письменник Василь Шкляр презентував у Полтаві «Марусю»Василь Шкляр відвідав Полтаву. Фото О. Апостолова

Сьогодні, 17 лютого, відомий український письменник Василь Шкляр презентував у Полтаві свій роман «Маруся». Захід відбувся у Полтавському національному педагогічному університеті.

Василь Шкляр – член Національної спілки письменників України, лауреат престижної Шевченківської премії, а його книги видаються десятитисячними тиражами.

П'ять років тому я презентував у вас у Полтаві «Чорного ворона», пять років витратив на написання «Марусі – і ось знов приїхав до вас. Нещодавно побував із презентацію у Чернівцях, Тернополі, Рівному, Чернігові і ось так поволі дістався до Полтави. Мені дуже приємно, що я бачу тут таке зацікавлення до моєї книжки, зазначив письменник.

Також Василь Шкляр зазначив, що найкращою премією вважає прихильність читачів і те, що його романи мають великий попит та є лідерами усіх рейтингів продажу в Україні.

Це для мене найвища нагорода, тому що понад усе я ставлю інтерес свого читача. Я його дуже люблю і він мені платить тим самим, – додав він.

Читайте також: Сергій Жадан: Проблема нашої країни в тому, що ми мало між собою говорили

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter