Мер Полтави Мамай не з’явився до суду через поминки

Новини
Ольга Правденко3 липня 2014 о 13:402100 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави Мамай не з’явився до суду через поминки
Міський голова вдесяте не з'явився до суду.

Мер Полтави Мамай не з’явився до суду через поминки зятя

Працівники УБОЗу так і не змогли відшукати Олександра Мамая за кількома адресами, – повідомляє журналіст Ольга Матвієнко, яка зараз знаходиться в залі суду.

- Ми заїхали за останньою адресою, яку міський голова вказав як місце проживання: Світанкова, 23. Нам відкрив двері молодий чоловік, який сказав, що там не проживає і про місцезнаходження мера нічого не знає, - повідомив заступник начальника відділу УБОЗу Віталій Ботвина.

Адвокат Мамая Ковжога заявив, що справу потрібно відкласти згідно з чинним законодавством, оскільки йому відомо, що сьогодні поминки за зятем міського голови. Заступник прокурора із подібною відмовкою не згоден:

- Неявка 10 разів до суду свідчить про безмежну неповагу до закону та громадськості. Ми можемо співчувати горю родини, але хто буде співчувати горю міста, яке має такого міського голову? Усі причини неявки не є достатньо обгрунтованими, тому пропоную суду знову застосувати привід, - зазначив у виступі заступник прокурора області Таран.

Суддя оголосила перерву і пішла до нарадчої кімнати аби винести рішення щодо подальшої долі засідання.

Оскільки Олександр Мамай так і не обгрунтував, чому не з’являвся до суду протягом 2 місяців, суддя винесла постанову про примусовий привід.

Чергове засідання суду відбудеться завтра о 9.00.

Думку прокурора з цього приводу читайте на сайті згодом.

Нагадаємо, судові засідання у справі мера почалися два місяці тому. На більшу частину їх він не приходив, а нещодавно мера Полтави з зали суду забрала "Швидка".

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter