У Полтаві судять мера (оновлюється)

Новини
Таня Цирульник8 травня 2014 о 10:002993 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві судять мера (оновлюється)
Сьогодні о 10 30 у Полтаві розпочалося резонансне судове засідання.

Полтавці чекають суду над меромУ Октябрському районному суді слухають справу мера Полтави. Як повідомляє Юлія Корж, яка знаходиться на місці події, під стінами суду кілька десятків людей з плакатами, серед них – громадські активісти Василь Ковальчук та депутат міської ради Олександр Артеменко, у судовій залі – також присутні депутати міської ради.

Громадські активісти звинувачують мера у корупції, кажуть, що міська влада незаконно роздає землю.

Судове засідання почалося з оголошення 10-хвилинної перерви. Суддя запитала адвоката, де його підзахисний, на що той відповів, що у Олександра Мамая на 10 годину у міськвиконкомі призначена важлива зустріч. Оскільки суддя наполягала на присутності мера в суді, оголошено перерву, щоб адвокат міг зробити телефоний дзвінок підзахисному.

До речі, нещодавно ходили чутки, що Олександр Мамай втік зміста.

Станом на 11 годину - у залі з'явився нардеп Сергій Каплін. Адвокат мера повернувся з перемовин ні з чим - не зміг дозвонитися своєму підзахисному.

Станом на 11 30 суддя зачитала рішення про перенесення судового засідання на понеділок, 12 травня. При цьому наголосила на необхідності присутності у суді мера, інакше його буде доставлено до зали суду силою. Нардеп Юрій Бублик, який також був присутнім , заявив, що підготує клопотання про перенесення засідання з суду до зеленої зали облдрежадміністрацї - де може бути присутньою більша кількість людей.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter