Мер Полтави офіційно заборонив салюти

Новини
Надія Труш12 вересня 2014 о 11:102170 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави офіційно заборонив салюти
Міський голова Олександр Мамай підписав розпорядження Про тимчасову заборону використання піротехнічних виробів (феєрверків, салютів).

мер Полтави офіційно заборонив салютифото yunphoto.net

Днями Олександр Мамай говорив щодо заборони салютів, що варто почекати. За кілька днів все проясниться і тоді ми приймемо рішення – пояснював мер, сподіваючись, що наш Президент і президент Російської Федерації домовляться між собою.

Як бачимо, рішення про заборону салютів і феєврверків у місті прийняли.

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у державі, зважаючи на загрозу проведення терористичних актів, численні жертви серед мирного населення, військовослужбовців та силових структур, що досить часто оголошуються дні жалоби за загиблими в антитерористичній операції на Україні, виходячи з етичних норм, правил поведінки, що склалися в суспільстві на основі традиційних і духовних цінностей, уявлень про добро, честь, гідність, громадський обов’язок, совість, справедливість, з метою прояви поваги та співчуття до співвітчизників, забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, громадського порядку та попередження нещасних випадків, – йдеться у розпорядженні мера.

Дане розпорядження підлягає затвердженню на черговій сесії міської ради.

Нагадаємо, в багатьох українських містах уже заборонили феєрверки. Зокрема, у Львові, Дніпропетровську, Тернополі, Кіровограді. На Полтавщині – у Миргороді.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter