Полтавці виготовляють обереги для бійців АТО

Новини
Надія Труш20 грудня 2014 о 10:401298 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці виготовляють обереги для бійців АТО
У Полтаві виготовляють обереги для бійців АТО – ляльки-мотанки.

Полтавські майстрині взялися виготовляти ляльки-мотанки для українських військових, які перебувають зараз на Сході країни.

Ляльки-мотанки, виготовлені Оленою Щербань

На прохання волонтерів до справи долучилася відома майстриня з Опішні Олена Щербань (власниця музею ляльки-мотанки, унікального в Україні салону-студії "Лялина Світлиця).

Ідею виготовити українські обереги підхопив й Полтавський батальйон небайдужих, до справи долучаються все більше майстрів.

Виготовити родинний оберіг може кожен бажаючий та принести ляльки-мотанки в Свято-Успенський собор. Добре, якщо кожна мотанка матиме жовто-блакитну стрічку та листівку, в якій будуть теплі слова та пояснення про символіку оберегу.

Довідково: лялька-мотанка – український народний оберіг, символ мудрості. Мотанку виготовляють із різними побажаннями: на щасливу долю, сприяння бажанням, гармонії, на успіх і здоров’я, на добро і злагоду. І обов’язково обереги несуть у собі позитивну енергетику.

До теми

Полтавці збирають допомогу для бійців АТО: список необхідного

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter