На Полтавщині з гранатомета убили чотирьох людей, шукають свідків

Новини
Надія Труш30 жовтня 2014 о 08:231404 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині з гранатомета убили чотирьох людей, шукають свідків
В Кобеляцькому районі неподалік села Бродщина (97 км автодороги Решетилівка- Царичанка - Дніпропетровськ), що знаходиться на кордоні з Дніпропетровською областю, невідомі із гранатометом та з автоматичною зброєю напали на інкасаторський автомобіль.

на Полтавщині

Подія сталася поблизу місцевого кафе "У Богдана", йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Правоохоронці та інкасатори, що супроводжували вантаж, намагалися відбитися від переслідувачів та відірватися від погоні, рухаючись в бік Дніпропетровська.

Однак, у наслідок обстрілу транспортного засобу з гранатомета злочинці пошкодили автомобіль та вбили чотирьох осіб, які перебували в інкасаторському авто.

Тіла вбитих правоохоронців та автомобіль виявлені в Дніпропетровській області.

Наразі над розкриттям злочину працюють слідчо-оперативні групи двох областей. Відкрито кримінальні провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій) та частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох, або більше осіб).Санкція статтей передбачає покарання від 10 до 15 років або довічне ув'язнення із конфіскацією майна.

Міліція звертається до всіх водіїв, які у період з 23 години 29 жовтня по першу годину 30 жовтня рухалися автодорогою Решетилівка-Царичанка-Дніпропетровськ з проханням надати свої відеореєстратори (у разі наявності) для ідентифікації злочинців або надати інформацію, яка допомогла б прискорити розкриття злочину.

Інформацію надавати до Кобеляцького райвідділу міліції за адресою: Полтавська область, місто Кобеляки, вулиця Шевченка, 17, або телефонами: 095-05-00-366, (05343) 3-13-38, 3-11-70, або 102. Конфіденційність гарантовано. За попередньою інформацією злочинці могли пересуватися автомобілем темного кольору марки "Toyota Land Cruiser".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter