На Полтавщині бабусю обікрала рідна онука

Новини
Наталія Сіробаб3 лютого 2015 о 10:121224 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині бабусю обікрала рідна онука
55-річна жінка повідомила кременчуцьким правоохоронцям, що в неї викрали банківську картку, з якої зняли тисячу гривень.

На Полтавщині бабусю обікрала рідна онукаkarpatskijobjektiv.com

Як з’ясували працівники карного розшуку Крюківського відділу міліції, до крадіжки причетна 23-річна рідна онука потерпілої. Дівчина підгледіла за бабусею, коли та розраховувалася в магазині карткою, і запам’ятала пін-код, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області. Згодом злодійка вкрала банківську картку і зняла гроші.

Наразі за цим фактом триває досудова перевірка. У вчинку крадійки вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Законодавством визначено покарання у вигляді штрафу від 850 до 1 700 гривень, громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, виправні роботи строком до двох років, арешт до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter