На Полтавщині дві ДТП: є постраждалі

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб14 червня 2016 о 12:211112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині дві ДТП: є постраждалі
В Лубнах збили велосипедиста, а в Кременчуцькому районі водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

На Полтавщині дві ДТП: є постраждаліНа Полтавщині дві ДТП: є постраждалі, фото з сайту segodnya.ua

13 червня о 13.00 у Лубнах, на вул. Радянській, «МАЗ-533702» під керуванням місцевого мешканця 1980 року народження збив пішохода 1954 року народження, теж місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Про це повідомляють на сайті відділу Управління превентивної діяльності ГУ НП у Полтавській області. Унаслідок ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та звернулася до Лубенської центральної міської лікарні. Триває перевірка.

ДТП цього дня також сталася у Кременчуцькому районі. О 19.30 на 235-му кілометрі шляху Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя в напрямку Борисполя рухався «Форд Фокус» під керуванням водія 1991 року народження, мешканця Дніпропетровська, який не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП водій отримав закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та доставлений до Кременчуцької центральної лікарні. Триває перевірка.

Нагадаємо, На Полтавщині збили велосипедиста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter