На Полтавщині готуються до четвертої хвилі мобілізації

Новини
Надія Труш5 січня 2015 о 13:0933012 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині готуються до четвертої хвилі мобілізації
Влада розглянула питання про підготовку та організацію мобілізації в області, йдеться на сайті Полтавської облради.

На Полтавщині готуються до четвертої хвилі мобілізаціїфото з сайту www.slovoidilo.ua

Обласний військовий комісар Борис Павлов розповів, що протягом трьох черг мобілізації до Збройних сил мобілізовали 4595 жителів Полтавщини та 193 одиниці техніки з підприємств області. Нині ж готуються до четвертої хвилі.

Назвали проблеми, які можуть виникнути при проведенні чергової мобілізації: забезпечення оповіщення громадян, мобілізація техніки та її доставка у зону АТО. Також наголосили на тому, що потрібно проводити якісну військпідготовку призовників та резервістів, проведення з ними індивідуальних бесід. Таким чином збираються розвивати свідоме ставлення до виконання військового і громадянського обов’язку.

Нагадаємо, депутати облради виділили 5 мільйонів на оборону. Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Віктор Стеблянко сьогодні, 5 січня, під час наради щодо четвертої хвилі мобілізації розповів про те, куди ці кошти пішли.

Використали 4 мільйони 770 тисяч гривень.

– Кошти були спрямовані на збереження життя і здоров’я полтавців, мобілізованих на захист України. На Інтернет-сайті управління кожен бажаючий може ознайомитися з фінансовими документами, які свідчать про цільове використання бюджетних ресурсів, – зазначено у звіті.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter