На Полтавщині полісмени знайшли авто, яке поцупили минулого року

Новини
Наталія Сіробаб22 січня 2016 о 14:181068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині полісмени знайшли авто, яке поцупили минулого року
Правоохоронці знайшли вкрадену машину в гаражі підозрюваного жителя Лубен.

На Полтавщині полісмени знайшли авто, яке поцупили минулого рокуНа Полтавщині полісмени знайшли авто, яке поцупили минулого року, фото з сайту pl.npu.gov.ua (2 шт.)

У грудні минулого року до чергової частини місцевого відділу поліції з письмовою заявою звернулася 60-річна жителька Лубен.

Правоохоронцям жінка повідомила, що з 16 по 23 грудня 2015 року невідома особа, пошкодивши двері, проникла до її гаража та вкрала несправний автомобіль «Фольксваген Гольф», 200 кг брухту чорного металу, газову плиту, набір ключів, завдавши їй матеріальної шкоди на загальну суму 30 тисяч гривень.

Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням до приміщення).

На Полтавщині полісмени знайшли авто, яке поцупили минулого року

Як повідомив начальник місцевого відділу поліції Валерій Бевзюк:

– Під час розслідування цього кримінального правопорушення оперативні співробітники 16 січня цього року провели санкціонований обшук в одному з гаражів цього кооперативу, який належить 35-річному жителю Лубен, де в присутності свідків виявили та вилучили частини автомобіля «Фольксваген Гольф» у несправному стані.

На сьогодні вирішують питання про повідомлення громадянину про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter