На Полтавщині вчора на смерть збили двох пішоходів

Новини
Наталія Сіробаб24 грудня 2015 о 11:301099 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині вчора на смерть збили двох пішоходів
ДТП із летальними наслідками сталися на трасі Київ – Харків у Решетилівському та Пирятинському районі.

На Полтавщині вчора на смерть збили двох пішоходівНа Полтавщині вчора на смерть збили двох пішоходів, фото tsn.ua

23 грудня о 00.50 на 303-му кілометрі траси Київ – Харків, у Решетилівському районі, автобус МАН, який рухався у напрямку Києва, під керуванням мешканця Донецької області 1969 року народження, збив чоловіка, який на неосвітленій ділянці дороги раптово вийшов на проїжджу частину. Про факт повідомляють на сайті ДАІ УМВС України в Полтавській області. Унаслідок ДТП пішохід отримав смертельну травму і доставлений до Полтавського БСМЕ. Особу потерпілого встановлюють.

Цієї ночі трагічна ДТП сталася і в Пирятинському районі. О 01.00 на 157-му кілометрі шляху Київ – Харків, рухаючись у напрямку Києва, киянин 1979 року народження на авто Skoda SuperB не вибрав безпечну швидкість і збив чоловіка, який на неосвітленій ділянці дороги раптово вийшов на проїжджу частину. Внаслідок ДТП пішохід отримав смертельну травму і доставлений в морг Пирятинської центральної районної лікарні. Особу постраждалого встановлюють.

Нагадаємо, полтавка на «Опелі» збила на пішохідному переході пенсіонерку та дитину.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter