Полтавщина передасть мешканцям Донбасу 11 тонн гуманітарної допомоги

Новини
Олег Апостолов21 січня 2015 о 13:481037 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавщина передасть мешканцям Донбасу 11 тонн гуманітарної допомоги
Загалом до зони АТО з області вже передано понад 100 тонн необхідних речей та продуктів

Полтавщина передасть мешканцям Донбасу 11 тонн гуманітарної допомоги

Полтавські рятувальники завантажили близько 11 тонн гуманітарної допомоги, яку найближчим часом доставлять для мешканців Донбасу. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Начальник ГУ ДСНС України у Полтавській області Роман Кириленко, який супроводжував усі гуманітарні вантажі на Схід України зауважив, що Полтавщина загалом вже доставила понад 100 тонн необхідних речей та продуктів у райони, де триває антитерористична операція.

- Рятувальники Полтавщини 11 раз доставляють гуманітарний вантаж для мешканців Донецької та Луганської областей. Як і в попередні рази ми будемо доставляти продукти харчування довготривалого терміну зберігання: крупи, макаронні вироби, цукор, борошно, м’ясні та рибні консерви, чай та інші. Хочу подякувати аграріям та підприємцям, які незважаючи на складну ситуацію в країні, знаходять можливість допомагати мешканцям Донбасу, - наголосив Роман Кириленко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter