Полтавська санітарна рота прибула в зону АТО

Новини
Аліна Літвінова28 серпня 2014 о 12:532660 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська санітарна рота прибула в зону АТО
Головним завданням військовослужбовців санітарної роти є евакуація поранених з поля бою до медичних закладів.

До складу підрозділу увійшли відмобілізовані військовослужбовці під час третьої хвилі часткової мобілізації, які мають досвід роботи у медичній галузі. Для виконання завдань за призначенням лікувально-профілактичні заклади області виділили для роти 45 санітарних автомобілів, що знаходились у резерві.

Полтавська санітарна рота прибула в зону АТОВійськовослужбовці санітарної роти з Полтавщини. Фото надане медіа-центром МО України

- Військові медики пройшли курс необхідної підготовки на базі одного з лікувальних закладів Міністерства оборони України, - зазначив відповідальний за комплектування підрозділу майор медичної служби Олександр Маляр. – Наразі підрозділ повністю готовий до виконання бойових завдань.

Матеріальну допомогу санітарній роті надали благодійні організації, волонтери, а також ряд підприємців та народних депутатів. На кошти, які вони передали військовим, було придбано засоби індивідуального захисту, зв’язку та інші необхідні воїнам речі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter