Полтавські байкери: Путінських «Нічних вовків» називаємо «Ручними вовками» (ФОТО)

Новини
Андрій Іванов25 квітня 2015 о 14:394006 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські байкери: Путінських «Нічних вовків» називаємо «Ручними вовками» (ФОТО)
Сьогодні, 25 квітня, у Полтаві із рокотом моторів та запахом мастила і бензину відкрився байкерський сезон.

Полтавські байкери Путінських Нічних вовків називаємо Ручними вовками

Площа перед Свято-Успенським собором рясніла двоколісними сталевими кіньми і їхніми брутальними наїзниками. На око – це було більше тисячі байкерів з усієї Полтавщини.

– Я представляю полтавський байкерський клуб «Орден орла», – говорить Сергій. – Ми, і не тільки ми, зібралися сьогодні для того, щоби відкрити сезон. Таке ось свято, кожен день влаштовуємо – на відкриття та закриття сезону.

На мотоциклах можна було сфотографуватися за гроші, які байкери віддавали на потреби української армії. У той же час скандально відомі вже на весь світ мотоциклісти із Севастополя – «Нічні вовки», зібралися здійснити автопробіг Москва-Берлін на честь 70-річчя Перемоги. Нагадаємо, що Польща відмовила їм у в’їзді на територію своєї країни. У наших же байкерів своє ставлення до цієї ситуації.

– Ми їх називаємо «Ручними вовками», – говорить Сергій. – Бо це – ідеологічний підрозділ Путіна. Все починалося з Севастополя. Я там був кілька разів то їхнє гасло було, що Крим – слов’янський, а не український, чи не російський. У байкерів є статут міжнародний і справжній байкер – поза політикою. Ми їх не вважаємо своїми братами, бо в них інша ідеологія і вона – неправильна.

Інший представник «Орден орла» - Володимир говорить, що байкери та влада не мають бути у «теплих відносинах».

– Сама ідея виникнення байкарства – йде своїм коріння у ті роки, коли закінчилася В’єтнамська війна, – говорить він. – Американські ветерани, які повернулися з війни, окрилені духом свободи, створили байкерський рух. Тобто це, можна сказати, так собі вольниця. І байкери – проти війни. Вони, законослухняні громадяни, але нічиєї влади не визнають.

Полтавські байкери Путінських Нічних вовків називаємо Ручними вовками

Сергій Кравцов, або ж «президент Палич», голова байкерського клубу «Орден орла» говорить, що напевно зібралися спонтанно:

– Хтось «викинув» в Інтернеті, ми зібралися, - говорить він. – Чудово проведемо час, поспілкуємося, покатаємося.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter