«Полтавський батальйон небайдужих» долучився до загальноміського суботника (ФОТО)

Новини
Андрій Іванов25 квітня 2015 о 13:521662 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Полтавський батальйон небайдужих» долучився до загальноміського суботника (ФОТО)
25 квітня відбувся другий у цьому році суботник.

 Полтавський батальйон небайдужих долучився до загальноміського суботника

Полтавський батальйон небайдужих долучився до цієї справи, зібравши понад 70 чоловік. Волонтер Наталя Святцева розповіла хто прийшов підтримати чистоту міста:

- Оголосили загальний збір на прибирання і до нас долучилися студенти Технічного університету. Також до нас приєдналося багато співробітників однієї з фірм по доставці посилок. Окрім наших волонтерів, усі ті, хто прочитав оголошення. Допомагає нам і Громада Свято-Успенського собору. Окрім прибирання у нас є завдання – привчити людей до чистоти. Ми спостерігаємо, що від собору по вулиці Жовтневій до Національного банку, практично немає смітників. Це велика проблема, тому ми збираємося писати звернення.

Окрім прибирання учасники суботника будуть розвішувати таблички, які розробила волонтер Наталя Святцева. На них волонтери просять доносити недопалки до смітників і не засмічувати територію міста. Співробітники поштової фірми, окрім активної участі у прибиранні, допомогли закупити сміттєві пакети і рукавиці.

До речі, багато батьків прийшло разом з маленькими дітьми, які активно долучалися до роботи.

Текст і фото - Ліля Войцехівська.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter