Полтавці гуляють на День Незалежності України (фото)

Новини
Андрій Іванов24 серпня 2016 о 17:552038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці гуляють на День Незалежності України (фото)
​24 серпня в обласному центрі на Театральній площі проходить загальноміський захід «Моя Незалежність» з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності України.

Полтавці гуляють на День незалежності УкраїниФоторепортаж Андрія Іванова

На святі можна побачити безліч усього цікавого: концертну програму за участі колективів міста, ігри та розваги для дітей з казковими героями, безліч ігрових та спортивних майданчиків, фотозону, арт-пленер, виставку літератури, презентацію видань полтавських авторів. Окрім цього народні умільці проводили майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва. Тут же можна було спробувати себе у майстер-класі та флеш-мобі з українського народного танцю. Представили на площі виставку декоративно-ужиткового мистецтва «25 ремесел України».

У рамках відзначення Дня Незалежності України відбулася виставка робіт міського конкурсу етно-дизайну «Етнокласика: сучасне дихання» та нагородження переможців.

Читайте також: У селі на Полтавщині провели патріотичний мото-велопробіг (фотофакт)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter