Полтавці передали бронежилети військовим медикам

Новини
Ольга Матвієнко17 липня 2014 о 10:561588 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці передали бронежилети військовим медикам
​7 бронежилетів придбали через Товариство сприяння обороні України.

Полтавці передали бронежилети військовим медикамПолтавським лікарям передали бронежилети перед поїздкою в зону АТО. Фото – www.shron.com.ua

17 липня група медпрацівників Полтавського обласного військового шпиталю вирушила в зону проведення АТО, повідомили у прес-службі Полтавської облдержадміністрації. Напередодні поїздки їм передали 7 бронежилетів, які придбали на кошти благодійників через Товариство сприяння обороні України.

– Ці бронежилети такі ж самі, як і придбані для Полтавського батальйону територіальної оборони та міліцейських спецпідрозділів «Полтава» і «Кременчук», – розповів Віктор Боробйов, керівник первинної організації Полтавської обласної організації «Товариства сприяння обороні України».

Віктор Воробйов також повідомив, що за останні два місяці завдяки коштам, які перерахували ТСОУ підприємства Полтавщини та рядові полтавці, придбали 425 бронежилетів «Панцир-3-95М» 4 класу, берці, тепловізор з блоком живлення, біноклі нічного бачення, спецодяг, дальномір та інше військове приладдя.

Допомогу надавали як Полтавському батальйону тероборони, так і спецпідрозділам МВС, рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуації, тобто тим співробітникам, які задіяні або безпосередньо в антитерористичній операції, або надають допомогу населенню у звільнених від терористів районах Луганщини та Донеччини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter