Понад півмільйона зібрали міліціонери Полтавщини, щоб підтримати своїх колег у зоні АТО

АТО
Аліна Літвінова10 лютого 2015 о 09:341003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Понад півмільйона зібрали міліціонери Полтавщини, щоб підтримати своїх колег у зоні АТО
Працівники УМВС України в Полтавській області вирішили щомісяця добровільно виділяти кошти в розмірі одноденного заробітку.

Понад півмільйона гривень зібрали міліціонери Полтавщини, щоб підтримати своїх колег у зоні АТОФото з сайту orbita.dn.ua.Як повідомляє УМВС України в Полтавській області, до доброчинної справи залучився майже весь особовий склад міліції області. З початку акції правоохоронці вже зібрали понад півмільйона гривень. Кошти використовуються для придбання всього необхідного для бійців у зоні АТО.

Все замовлене колегами оперативно закуповується та доставляється на Схід. Рішення приймає спеціально створена комісія з числа правоохоронців.

Прибутки й видатки відкриті для кожного працівника міліції на внутрішньому сайті, розробленому управлінням інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС Полтавщини. Кожен міліціонер у внутрішній мережі може чітко побачити: хто скільки здав коштів; коли й що за них придбали; коли, де й кому передали.

Завдяки такій ініціативі, міліціонерам Полтавщини вдається оперативно допомагати своїм колегам, які на передовій відстоюють інтереси нашої Батьківщин.

До теми - Поранений під Дебальцевим полтавський міліціонер залишився без руки. До уваги, реквізити для допомоги пораненому

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter