Поранений в АТО полтавець потребує допомоги

Новини
Ольга Матвієнко11 листопада 2014 о 13:171795 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поранений в АТО полтавець потребує допомоги
Сергій Долгополов отримав тяжку поранення під час артобстрілу, в якому загинули двоє полтавських міліціонерів.

Поранений в АТО полтавець потребує допомогиБоєць батальйону "Полтавщина" потребує допомоги. Фото Олега Журавльова

Під час артобстрілу українських позицій 9 листопада двоє бійців спецпідрозділу «Полтавщина» загинули, ще один отримав тяжкі поранення. У тяжкому стані Сергій Долгополова доставили до харківської лікарні. Там силовика прооперували. На жаль, правоохоронець залишився без ока. Як повідомляє речник УМВС Полтавської області Юрій Сулаєв, зараз боєць знаходиться під наглядом полтавських лікарів в реанімації обласної лікарні.

– На жаль, Сергій втратив око та отримав ряд інших мінно-вибухових травм. Для лікування та реабілітації потрібен не лише час, а й кошти. Міліцейський колектив не залишить товариша та його родину на одинці з проблемами й допомагатиме усім, чим зможе. Допомогти можете й Ви! – написав Юрій Сулаєв.

Небайдужих полтавців просять допомогти родині пораненого героя. Номер картки дружини Сергія – 4405 8850 0904 2976 (ПриватБанк). Отримувач – Довгополова Зоя Іванівна.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter