Революція у Полтаві: до міськради зносять шини (оновлено)

Новини
Ольга Правденко7 серпня 2014 о 14:152374 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Революція у Полтаві: до міськради зносять шини (оновлено)
Під міськрадою триває мітинг, на який спочатку прийшло більше журналістів, ніж учасників

Революція у Полтаві: до міськради зносять шини (оновлюється)

Сьогодні вранці на зупинках Полтави висіли оголошення з написом "Революція буде". Обіцяли влаштувати її через високий тариф на проїзд в громадському транспорті. Проте на так звану революцію прийшло лише 3 жінки, передає з місця події наша журналіст Надія Кучер. Одні висловлювалися проти нинішнього мера Олександра Мамая, зокрема говорили про невідремонтовану дорогу на Червоному Шляху, інша жінка згадала про попереднього міського голову Андрія Матковського, яикй теж, за її словами,нічого не робив у місті.

Згодом до трьох мітингувальниць приєднався громадський активіст Сергій Чередніченко і почав роздавати листівки перехожим.

Станом на 15.30 протестувальників побільшало – їх десятків три. Зносять до адмінбудівлі шини. Імовірно палитимуть, але не факт. Також розгорнули плакат з написом "Скільки ще має загинути героїв, щоб Україна змінилась?" Проте згодом сказали, що шини палити не будуть, це лише попередження.

Мітингувальники зайшли до міської ради. Четверо осіб в балаклавах біля рецепції на першому поверсі розгорнули плакат і 10 хвилин чекали поки до них вийде хтось із представників міської ради. Після того, як до людей ніхто не спустився, вони пішли по кабінетах чиновників. Але кабінети міського голови та секретаря міськради виявилися закритими. В коридорі зустріли заступника міського голови Світлану Порохню. Вимагали в неї повідомити, де мер та дати його номер телефону. Порохня відповіла, що не знає, де Мамай і номера його мітингувальникам не дала. Згодом до людей вийшов представник міської ради, з яким говорять про підвищений тариф на проїзд. Він порекомендував їм створити ініціативну групу, але мітингарі відмовилися це робити.

Зараз до кабінету секретаря міськради увійшов представник УБОЗу. Люди чекають під дверима, коли вона до них вийде.

Оксана Деркач пішла проводити представника УБОЗу, пообіцявши мітингарям, що повернеться до них і поговорить з ними. Вона дотримала свого слова та повернувшись прийняла в себе ініціативну групу. Наразі із секретарем міськради обговорюють підвищений тариф на проїзд та воду і невідремонтовані дороги.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter