Розваги по-українськи: у Полтаві діє музей УПА, біля якого лупцюють Путіна

Новини
Надія Труш18 жовтня 2014 о 13:301996 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розваги по-українськи: у Полтаві діє музей УПА, біля якого лупцюють Путіна
На Театральній площі у Полтаві сьогодні діє вуличний музей УПА. Також там бажаючі зможуть відгамселити опудало Путіна та закидати кульками із водою винних у війні.

Розваги по українськи у Полтаві діє музей УПА, лупцюють Путіна

Дійство триватиме до 19 години.

Зараз «БандерLand Перезавантаження» у розпалі.

Під час «Бандерленду» збирають кошти для бійців АТО. Окрім того, відвідувачі зможуть написати військовим листа, закидати непотребом винних у війні, та послухати легендарного Piano Extremist (знаного піаніста з Майдану). А ще планують зробити відеозвернення до Путіна, яке потім можна буде переглянути у Інтернеті.

Організатори акції – активісти громадського руху "Злам стереотипів".

– Розваги по-українськи закликають громадськість звернути увагу до того, що відбувається на Сході країни, що війна знаходиться поруч. Також метою сьогоднішнього дійства є збір коштів для АТО. Українці повинні уміти трішки відокремлюватися від того, що зараз відбувається. Тобто не забувати про війну, а уміти розслаблятися. Це дуже важливо, багато психологів б’ють на сполох, що люди у стресовому стані, – говорить Янат Авдєєва, учасниця громадського руху "Злам стереотипів".

Активісти влаштували для полтавців можливість виплеснути із себе негатив. Зробити це можна, відгамселивши опудало Путіна або кидаючи кульки із водою в портрети політиків та інших відомих людей, причетних до неоголошеної війни, за словами організаторів.

Після побиття опудало збираються спалити. "Начинка" опудала у стилі "зелений чоловічок" – поролон. Шили цей засіб для того, аби виплеснути емоції полтавців, майже цілий день.

Також усі бажаючі можуть сфотографуватися у бронижилеті, за досить символічну плату – 2 гривні.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter