Щодо бійців «Полтавщини» проводять службове розслідування

Новини
Ольга Матвієнко2 жовтня 2014 о 15:191523 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Щодо бійців «Полтавщини» проводять службове розслідування
Щодо 40 бійців батальйону «Полтавщина» проводиться службове розслідування за їхню поїздку до Києва.

Щодо бійців «Полтавщини» проводять службове розслідуванняЩодо 40 бійців батальйону "Полтава" проводять службове розслідування. Фото Олега Журавльова

Іван Корсун, начальник УМВС у Полтавській області, повідомив, що бійці порушили статут, коли поїхали до Києва протестувати проти розформування батальйону «Полтава» та призначення його командиром раніше засудженого Іллі Киви.

– Я зустрічався із 130 бійцями батальйону «Полтавщина» напередодні, говорив їм, що вони мої підлеглі, носять погони так само, як і я, є статут, Закон України «Про міліцію», розташування батальйону, яке залишати без дозволу заборонено. Поїхали до Києва лише 40 бійців, значить більшість я переконав, – розповів Іван Корсун. – Ті бійці, які поїхали, порушили статут і Закон України. Я підписав наказ і призначив службове розслідування. Частину матеріалів ми вже направили до Києва і думаємо, що Міністерство відреагує і дасть правову оцінку діям 40 підлеглих.

Щодо подальшої долі батальйону «Полтавщина» Іван Корсун коментарів не надав.

– На сьогоднішній день батальйон «Полтавщина» працює і функціонує. Якщо будуть якісь зміни, то ми повідомимо, – сказав очільник міліції.

Відомо, що у результаті наради представників батальйону та МВС, досягли попередньої домовленості щодо повернення імені батальйону «Полтава».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter