Бійці батальйону «Полтава» поїхали протестувати до Києва

Новини
Ольга Матвієнко1 жовтня 2014 о 14:5235671 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бійці батальйону «Полтава» поїхали протестувати до Києва
​На переговорах у Міністерстві внутрішніх справ зараз знаходяться троє представників батальйону та нардеп Юрій Бублик.

Бійці батальйону «Полтава» поїхали протестувати до КиєваБійці вимагають повернути батальйон "Полтава" і колишнього командира. Фото Олега Журавльова

Після протесту у Полтаві під обласною прокураторою, переговорів із керівництвом УМВС, бійці розформованого спецпідрозділу вирішили добиватися правди у владних кабінетах. До Києва 1 жовтня вирушили близько 50 бійців батальйону «Полтава». Зараз вони знаходяться у Борисполі і чекають результатів переговорів.

– Дорогою нас зупинили працівники ДАІ. Очевидно, була вказівка, щоб ми не створювали галасу під Міністерством. Ми чекаємо у Борисполі. Троє бійців батальйону із офіцерського складу і народний депутат Юрій Бублик зараз у Міністерстві на нараді, – розповів старший інспектор Іван Шарій, який місяць тому повернувся із зони АТО.

Звитягу разом із товаришами по службі Іван Леонідович здобував у складі 2-го взводу 1-ї роти батальйону «Полтава». Тепер батальйон за наказом Арсена Авакова розформували і, об’єднавши із батальйоном «Мирний», утворили батальйон «Полтавщина». Силовики не розуміють підстав для такої зміни і не задоволені новопризначеним командиром – Іллею Кивою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter