Шестеро чоловіків принесли в полтавський готель зброю

Новини
Надія Труш25 березня 2014 о 16:502467 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Шестеро чоловіків принесли в полтавський готель зброю
У Полтаві міліціонери затримали шестеро осіб, які занесли до готелю зброю.

Зараз міліціонери перевіряють законність зберігання зброї та джерела її надходжень, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Шестеро чоловіків принесли в полтавський готель зброюфото зброї з сайту forum.guns.ru

– 25 березня близько 6 години надійшло повідомлення від полтавця, який розповів, що став свідком того, як група з шести чоловіків прибули на легковому автомобілі до одного із готелів міста і разом з речами переносили зброю, – йдеться у повідомленні прес-служби обласної міліції. – Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце. Під час огляду готельного номера, куди заселилися вказані особи, міліціонери виявили кілька одиниць вогнепальної зброї: АКСу «Вулкан» та пістолет іноземного виробництва.

Зброя направлена на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в Полтавській області. Триває подальша перевірка щодо встановлення законності зберігання зброї та джерела її походження. Інформація внесена до Журналу єдиного обліку за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання вогнепальної зброї).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter