"Спасибі, хлопці!" – у Полтаві зустрічали бійців із зони АТО

Новини
Надія Труш16 вересня 2014 о 10:473764 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Спасибі, хлопці!" – у Полтаві зустрічали бійців із зони АТО
У Полтаві сьогодні, 16 вересня, урочисто зустрічали бійців, які повернулися із зони АТО.

Близько сотні бійців під вигуки "Герої!" та "Спасибі вам, хлопці, що захищаєте!" зустрічали полтавці біля приміщення УМВС в Полтавській області.

Фото на згадку

Жінки, дівчата, матері з дітками зі сльозами на очах розчулено дякували бійцям зведеного батальйону (у нього входять бійці із підрозділу "Полтава" та "Кременчук"), дарували квіти, фотографувалися.

Зустрічали чоловіків, які повернулися зі Сходу, під державний гімн. Потім виступив начальник обласної міліції Іван Корсун. Було помітно, що бувалий правоохоронець зворушений і хвилюється – відчувалося тремтіння у голосі. Корсун наголосив: радий, що усі бійці повернулися із зони АТО живі.

Автобуси, на яких приїхали бійці АТО

– Низький вам уклін! – небагатослівно висловив слова подяки бійцям головний міліціонер Полтавщини.

Зустрічав героїв АТО і священник. Він прочитав молитву, на завершенні якої промовив "Слава Україні!".

Завершилося урочисте зустрічання фотографуваням та обійманнями із рідними. Присутні не приховували емоцій, радо обіймалися. Помітно, що хлопці, навіть жартуючи про Путіна, втомлені і виснажені. Дехто шкандибав. Присутні жінки тисли руки хлопцям, вкотре повторюючи "дякуємо". До слова, не лише дякували і вручали квіти, а й принесли плакат "Слава героям".

Небагатослівно, скромно, але щиро зустріли полтавців, які повернулися на ротацію із Сходу. Під час урочистостей прохід по тротуару біля будівлі обласної міліції був перекритий для перехожих. Але жодних нарікань щодо цього не було. Перехожі розуміюче переходили на іншу частину дороги, якщо поспішали. А ті, хто мав вільні хвилини – зупинявся, щоб потиснути руку зовсім молоденьким і тим, хто уже має проблиски сивини і сказати тихе, але дуже важливе для бійців "дякую".

Фото – Олег Журавльов

Текст – Надія Кучер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter