Спецпризначенці батальйону «Полтава» відправились у зону АТО

Новини
Ольга Матвієнко19 липня 2014 о 09:2164041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Спецпризначенці батальйону «Полтава» відправились у зону АТО
​18 липня черговий загін полтавських правоохоронців вирушив у східні області України.

Пройшовши посилену кількамісячну підготовку, здобувши належний рівень володіння прийомами рукопашного бою та застосування вогнепальної зброї, вивчивши тактику ведення бою в різних умовах, бійці направилися у зону бойових дій для підтримки своїх полтавських колег-правоохоронців. Про це повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області.

Спецпризначенці батальйону Полтава відправились у зону АТОФото зі сторінки УМВС у Полтавській області

Спецпризначенці «Полтави» спеціалізуються на проведенні антитерористичних заходів, веденні бою на відкритій та в лісовій місцевостях, а також у населених пунктах.

– Щоденні посилені тренування дали змогу досягнути оптимального рівня підготовки правоохоронців, що надало можливість вже сьогодні довірити їм виконання покладених на них державою завдань, – зазначив виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун. – Тому найкращі бійці вирушають в зону АТО для виконання своїх функціональних обов’язків.

Усіх бійців забезпечили належною екіпіровкою, бронежилетами високого ступеню захисту, а також шоломами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter