Топ-фрази Кличка, які він сказав у Полтаві

Новини
19 жовтня 2014 о 13:302496 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Топ-фрази Кличка, які він сказав у Полтаві
18 жовтня номер 1 у виборчому списку Блоку Петра Порошенка зустрівся з полтавцями.

Кличко у Полтаві

Зустріч відбулася на Леваді, на площі поблизу школи. На вулиці було дуже холодно, вітер шарпав з усіх боків, але полтавці, ймовірно, дуже вже хотіли побачити Кличка. Тому чекали на його приїзд за півгодини до початку дійства (зустріч мала відбутися о 16.00).

До цього жителі обласного центру прогулювалися площею, тримаючи у руках отримані пакети із передвиборчою агітацією, зігрівалися кавою із кіоску поблизу і перемивали кісточки кандидатам у нардепи.

Затримався Кличко на зустріч із полтавцями приблизно на 15 хвилин. Також був присутнім Сергій Каплін і Олександр Шамота, депутат Полтавської міськради.

Коли мер Києва зійшов на облаштовану на площі сцену – присутні (а їх було приблизно більше тисячі) зустріли Віталія Кличка бурхливими оплесками. А от охороні (до десятка чоловіків біля сцени слідували за натовпом) було не до прояву радості. Хтось жартома кинув фразу, мовляв, принесли яйця, аби закидати ними Кличка; хтось просто вештався у нетверезому стані надто близько до сцени. Щоправда, нічого в Кличка не кидали.

Спілкування було недовгим.

Ми підготували топ-фраз, які сказав Кличко, виступаючи перед полтавцями.

– Від правильних кроків залежить дуже багато.

– Ми злюстрували Януковича.

– Збіг з країни.

– Хочу звернути вашу увагу дуже уважно.

Марина Тарасенко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter