У педагогічному університеті Полтави обрали короля і королеву (фото)

Новини
Валентина Зайченко17 квітня 2014 о 08:003165 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У педагогічному університеті Полтави обрали короля і королеву (фото)
15 квітня у залі Міського будинку культури відбувся конкурс краси і таланту «Король і Королева ПНПУ-2014».

Традиційне дійство цього року було присвячене ювілею університету – восени Полтавському педагогічному виповниться сто років. Організатори та учасники запропонували усім присутнім на декілька годин поринути у тематику конкурсу –20-ті роки минулого століття – атмосферу запальних вечірок.

За звання кращих змагалося 14 учасників у чотирьох конкурсних епізодах: «Дефіле «Знайомство», «Ігри розуму», «Скарбниця талантів» та мюзикл «Краса запалює вечірку».

Право визначати гідних почесних номінацій було покладено на почесне журі у складі: Президента Національного студентського союзу Миколи Бучка, переможниці минулорічного конкурсу краси ПНПУ Аліни Міщенко, дизайнера Дарії Слюсар, Президента танцювального клуба «Авіа-данс» Євгенія Броннікова, засновниці креативної команди «DriveofLife» Анни Добровольської, директора «Львівської кав’ярні» Катерини Бабич та адміністратора «Конкорд-кіно» Олександра Макаренка.

У педагогічному університеті Полтави обрали короля і королеву (фото)

Хоча кожен із факультетів було представлено двома учасниками, змагалися і оцінювалися вони окремо один від одного. Тож повністю відтворивши стиль запальної вечірки, молоді і талановиті студенти-педагоги були нагороджені у наступних номінаціях:

- Містер та Міс Інтелект – Тонконог Юрій та Токар Анна;

- Містер та Міс Толерантність – Кривенко Вячеслав та Балюк Юлія;

- Містер та Міс Пристрасть – Шембарьов Віталій та Біловод Анна;

- Містер та Міс Фото – Коновалов Андрій та Чухліб Ангеліна;

- Містер Артистизм – Осіпов Дмитро;

- Міс Елегантність – Пашко Валерія;

- Міс Грація – Штана Марина;

- Міс Вишуканість – Пилипенко Марина;

- Містер Харизма – Пірожков Антон;

- Містер Галантність – Погорілий Сергій.

Під час підрахунку балів виявилося, що одразу дві красуні претендують на звання Віце-Королеви. Ними виявилися Ангеліна Чухліб та Анна Токар. Компанію дівчатам склав Віце-Король, цього разу одноголосно – Андрій Коновалов.

Королем і Королевою ПНПУ стали Віталій Шембарьов (психолого-педагогічний факультет) та Марина Пилипенко (фізико-математичний факультет). За кращими традиціями конкурсів краси корони переможцям вручали минулорічна Королева ПНПУ Аліна Міщенко та Містер університетів Полтавщини-2014 Євгеній Козченко.

- Щиро хочу привітати всіх присутніх з тим, що запальне і масштабне свято під назвою «Король і Королева ПНПУ -2014» з успіхом відбулося!, - виголосила зі сцени Голова студентської ради університету Ярослава Бондаренко. – Прекрасно, що ми не забуваємо славних традицій нашої альма-матер та поєднуємо їх з молодістю, талантом і красою.

Усі учасники були нагороджені призами від партнерів та спонсорів заходу, а продовжити святкування усі мали змогу на after-party у одному із нічних закладів міста.

Автор тексту і фото Каріна Колодяжна

Читайте також: Виступ Йоллі та Расчьотова: «Літайте та божеволійте»