У Полтаві вивезуть сміття з Гришкового та Пушкарівського лісів

Новини
Надія Труш28 липня 2014 о 15:441365 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вивезуть сміття з Гришкового та Пушкарівського лісів
У Полтавській міськраді обговорили питання щодо шляхів збереження та охорони урочища "Гришків ліс".

У Полтавіфото velopoltava.orgПро це повідомила ініціативна група "Збережемо Гришків ліс".

Представники громадськості, в тому числі від ГО "ВелоПолтава", взяли участь у засіданні постійної комісії з питань інноваційного, науково-технічного і екологічного розвитку, природокористування та безпеки життєдіяльності Полтавської міськради. Темою зібрання було обговорення питань щодо шляхів збереження та охорони урочища "Гришків ліс".

Нагадаємо, раніше ініціативна група "Збережемо Гришків ліс" направила лист меру міста Олександру Мамаю. Пропонували внести урочище до Переліку територій та об'єктів природно-заповідного фонду Полтавської області та надати йому статус ботанічного заказника місцевого значення.

За результатами обговорення, яке відбулося нещодавно, вирішено створити робочу групу для збереження та охорони лісових масивів міста.

Також активісти збираються звернутися до голови громадської екологічної ради Полтавщини Юрія Голіка із проханням посприяти у діяльності робочої групи.

Потім "Гришків ліс" обладнають контейнерами та вивезуть сміття з території Гришкового та Пушкарівського лісів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter