У Полтаві на околиці виявили тіло жінки з посвідченням кондуктора

Новини
Ніна Король26 серпня 2016 о 14:012576 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на околиці виявили тіло жінки з посвідченням кондуктора
Сьогодні на околиці міста у селищі Червоний Шлях перехожа побачила незнайому, що лежала при дорозі під деревом.

Неподалік цієї кінцевої зупинки виявили тіло жінки. Вона ішла вранці на автобус

– Перелякана жінка забігла в автобус на кінцевій зупинці і схвильована говорила, що там біля дороги лежить людина і, мабуть, потребує допомоги, – розповіла Наталя, очевидець.

Наталя їхала сьогодні уранці з дітьми у поліклініку. Автобус мав вже відправлятись о 6.20, як у нього забігла пасажирка зі звісткою. Наталя побачила, що старший син ладен зірватись зараз і побігти допомагати людині. Тому кинулась випередити сина, попросила водія зачекати її. Кондуктор і водій погодились трохи почекати.

Наталя каже, що жінка на вигляд років 50 лежала на боці.

– Коли я торкнулась до неї, мене обпекло холодом, – розповідає полтавка. – Я викликала поліцію, спитала у них, чи треба швидку, а вони відповіли, що до трупів швидка зараз не виїжджає. Тоді я стала наполягати, бо я ж не експерт, може, жінка ще була живою, я не вмію це визначати. Сама й викликала службу «103».

Наталя з дітьми поїхала у справах автобусом, а жінка, що першою виявила тіло, залишилась на місці знахідки чекати поліцію.

– Вже потім я від швидкої дізналась телефоном, що знайдена жінка таки була мертвою, – розповіла Наталя.

Щойно повідомили, що померлу впізнала сусідка. Кажуть, що жінка ішла уранці на роботу, на перший автобус, котрий близько 5.30, жила неподалік від того місця, де її побачили неживою.

Очевидці кажуть, що грошей при жінці не було, видно було, як із сумки випало посвідчення кондуктора на прізвище Пушкіна. Кондукторка із 10 маршруту, яким їхала Наталя з дітьми, сказала, що не знає такої в автопарку, де працює.

Чи належить документ померлій і чи є сліди насильницької смерті, з’ясує поліція.

У Полтаві загубилась дитина, яку не шукали.