У Полтаві на сесії нардеп відібрав мікрофон у мера і заблокував роботу депутатів (оновлено)

Новини
Валентина Зайченко25 листопада 2014 о 08:351501 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на сесії нардеп відібрав мікрофон у мера і заблокував роботу депутатів (оновлено)
Сьогодні о 10.00 повинна була початися сесія міської ради у Полтаві. Але вже півгодини її блокує нардеп Сергій Каплін.

У Полтаві на сесії нардеп відібра мікрофон у мера і заблокував роботу депутатів

Під стінами міської ради десятки активістів. Чергує міліція. Вже 30 хвилин мала тривати сесія, але нарддеп Сергій Каплін, який минулого тижня рубав двері мера сокирою, зараз відібрав у нього мікрофон і виголошує промову. Активісти ж не підтримують такі дії нардепа, викрикуючи йому "Ганьба!".

Сьогодні на сесії мають розглядати скандальне питання щодо позбавлення звання почесного громадянина міста співака Кобзона та інші. Міський голова пропонує розглнути звернення до Генеральної покуратури України щодо дій нардепа Капліна.

Олександр Мамай запевнив, що є відео, де депутат міської ради Шамота передав сокиру Сергію Капліну під час інциденту напередодні. Останній вимагав аби зачитували всі питання. Ставив багато питань доповідаючим. Його хотіли позбавити права голосу на цій сесії, проте не зробили цього.

Представники громадської ради при міськраді також засуджують дії нардепа Капліна і просять звернутися щодо цього питання до Верховної Ради.

Після суперечок сесію таки продовжили, спірними виявилися земельні питання та щодо позбавлення звання почесного громадянина Полтави. Усі питання обговорювалися дуже бурно, у залі – сміх, крик, суперечки, повідомляє з місця подій журналіст Юлія Обелець.

Із 67 питань розглянули менше 40. Також залишилися деякі додаткові питання. Олександр Мамай запропонував перенсти сесію на 27 листопада, коли Сергій Каплін буде на сесії Верховної Ради, щоб не заважав. Тож сесію продовжать через два дні.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter