У Полтаві нещодавно відкрилось «Сирне королівство»

Новини
Ніна Король2 вересня 2016 о 18:0038702 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві нещодавно відкрилось «Сирне королівство»
У магазині по вулиці Соборності (Жовтнева), 46 можна скуштувати найкращі голландські сири. У «Сирному королівстві» також представлені англійські, французькі, швейцарські сири.

У Полтаві нещодавно відкрилось Сирне королівство

Оригінальність продукту – 100%, запевняють у «Сирному королівстві», оскільки магазини мережі – офіційні імпортери в Україні багатьох виробників.

Коров’ячі і козячі, молоді і витримані кілька років, м’які і з пліснявою, з додаванням трав, овочів – ось коротко про асортимент нового магазину в Полтаві.

Найчастіше покупці, а особливо діти, підходять до сиру бірюзового кольору, бо ж він – яскрава пляма на загальному фоні схожих за кольором продуктів. Це «Хутірський із синім песто» із вишуканим смаком.

Крім різноманітних сирів (а тут гурман може знайти продукт на всяк смак), заклад пропонує смачні соуси до сиру. Також тут підберуть для вас і вина.

Окрім цього, у «Сирному королівстві» можна придбати закуски, вишуканий шоколад, подарункові набори.

Персонал також підбере для вас найкращі аксесуари, бо ж мережа пропонує найкращі від голландської фірми «Боска».

– Тільки голландці досконало розбираються, які сири якими ножами і пристосуваннями різати, натирати, відколювати, намазувати, смажити ... Ми з гордістю представляємо найкращого виробника аксесуарів до сиру – компанію Боска, з більш ніж 100-річною історією успіху, – запевняють у мережі магазинів.

Аксесуари мають стильний вигляд і можуть стати чудовим подарунком.

У магазині сирів твердять, що 80% покупців виходять від них із придбаннями. Великий вибір сирів та продуктів до сиру, приємна атмосфера, уважні та знаючі продавці – все це спокушає і запрошує скуштувати.

Додамо, що в «Сирному королівстві» в Полтаві підтримують і національного виробника, адже у магазині можна купити вина, гріссіні (хрумкі хлібні палички з додаванням трав, сиру тощо), арахісову пасту та джеми від українських брендів.